OP INTERNET KUN JE GEEN KLEREN PASSEN

Nog niet tenminste. Tot die tijd verwelkomen wij je dan ook graag in onze winkel op de Haarlemmerdijk 129. Hier kun je op je gemak al onze stoffen bekijken, je maten laten nemen en voorbeeld kleding passen. Je kunt er natuurlijk ook hele mooie spulletjes kopen.

Sfeer proeven?

Van sokken tot manchetknopen en van dassen tot riemen. Voor de mooiste accessoires moet je bij ons in de winkel zijn. Geen dertien in dozijn spul, maar zorgvuldig geselecteerde producten die jouw outfit net die ‘competitive advantage’ geven. Oftewel: hele mooie puntjes, voor op hele mooie i’s.

Heb je advies nodig?

Dan helpen we je ook graag. We hebben een uitgebreid aanbod aan ‘voorbeeld’ pakken en overhemden om inspiratie mee op te doen. Heb je iets in een tijdschrift of op internet gezien dat je graag zou willen laten maken? Neem het mee en wij vertellen je meteen of we het voor je kunnen fixen. En voor we het vergeten: je kunt natuurlijk ook gewoon een koffietje komen drinken. Vinden we gezellig. Vrouwen, kinderen en huisdieren alles en iedereen is welkom.

Maak afspraak

Kom langs

Haarlemmerdijk 129
1013 KE Amsterdam

Bel ons

+31 (020) 760 08 40

Mail ons

[email protected]