THE WORLD IS FULL OF GUYS, BE A MAN

Kleding die past. Is dat anno 2017 teveel gevraagd? Toch zoek je als man vaak uren naar een broek die een beetje fatsoenlijk om je billen zit. Een overhemd waarvan de boord perfect sluit. Of een pak waarin je ook nog een beetje leuk kunt dansen, als de situatie daar plotseling om vraagt.

Bij Hemsted hoef je niet te zoeken naar dat perfecte jasje, broek of shirt. Wij maken het gewoon voor je. Precies zoals jij het hebben wilt. Meesterlijk maatwerk, voor op de zaak en voor op straat. Kleding die lekker zit, er lekker uitziet én lekker te betalen is.

En als je er advies bij wilt, dan krijg je dat. Ook op maat natuurlijk. Want bij Hemsted is maatwerk de standaard.

En dat is niet alleen een flauwe woordgrap, maar ook gewoon heel erg waar.

Meten
Geen lasers, body scanners of andere foefjes, maar een meetlint, een speldenkussen en een kopje koffie. Wat ons betreft de enige juiste manier om je maten te nemen. En als we je maten eenmaal hebben, bestel je bij ons de volgende keer ook gewoon online bestellen.

Maken
En dan is het wachten geblazen. Tja, mooier kunnen we het helaas niet maken. Handwerk blijft handwerk. Iets nodig om de tijd mee te doden? Lees dan onze styleguide. Hierin vind je alles wat je moet weten voor de keuze of optimale samenstelling van een nieuwe outfit.

Mooi wezen
Het wachten wordt natuurlijk wel beloond. Want na enkele weken ligt jouw nieuwe pak, broek of hemd bij ons klaar. En als dat nog nodig is, gebruiken we de beste kleermakers van Amsterdam om de puntjes op de ‘i’ zetten.

Het Team

STEEF DE GROOT

Steef de Groot heeft tien jaar ervaring in de wondere wereld van de maatkleding. Hij werkte eerst een paar jaar als ‘traveling tailor’. En besloot in 2010 voor zichzelf te beginnen. Met als doel: mooie maatkleding voor iedereen mogelijk maken.

MERIJN STEINS BISSCHOP

Met een achtergrond in graphic design en fotografie en een aangeboren passie voor kleding, bleek Merijn de perfecte aanvulling op het Hemsted team. Sinds 2013 voert hij dan ook de creatieve directie over dit kleine kleding imperium.

Onze Ateliers

Italië

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Bulgarije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. 

Maak afspraak

Kom langs

Haarlemmerdijk 129
1013 KE Amsterdam

Bel ons

+31 (020) 760 08 40

Mail ons

[email protected]